Succesverhalen
share Delen

Succes voor Pearle met een verkoopmedewerker!

Pearle in Woerden heeft een nieuwe verkoopmedewerker verwelkomd, een belangrijke aanvulling op hun team. Deze functie biedt een werkweek van 24 tot 32 uur en is geschikt voor iemand met een passie voor de optiekbranche.

De nieuwe verkoopmedewerker zal klanten verwelkomen met een warme glimlach en deskundig advies geven over monturen, glazen, contactlenzen en onderhoudsproducten. De rol omvat ook het afstellen en afleveren van nieuwe brillen, het zorgen voor een correcte kassa-afhandeling, het uitvoeren van kleine reparaties, en het zorgen dat de winkel er uitnodigend uitziet.

Pearle zoekt iemand met een afgeronde mbo-opleiding, enige verkoopervaring in retail, horeca of lifestylebranche, en goede sociale en communicatieve vaardigheden. De medewerker moet gemotiveerd zijn om opleidingen te volgen en zichzelf te ontwikkelen.

Pearle biedt een basissalaris vanaf €2.155, dat kan oplopen tot €2.438 per maand op basis van 38 uur. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor interne groei in kennis, ervaring én salaris. Medewerkers krijgen een jaarlijkse bonus, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, en korting op privéverzekeringen. Ook is er een belastingvoordeel bij sportabonnementen of een nieuwe (elektrische) fiets.

Dit succesverhaal laat zien hoe het 'Uw Stad Werkt'-platform effectief een match maakt tussen lokale bedrijven zoals Pearle in Woerden en gekwalificeerde, enthousiaste kandidaten.