Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe sous-chefkok voor Bij Petrus!

Restaurant Bij Petrus in Woerden heeft onlangs een getalenteerde Sous-chefkok aangenomen. Deze fulltime functie van 38 uur per week vereist een echte keukenprofessional die passie en liefde voor eten combineert met een sterke leiderschapsrol. De Sous-chefkok is verantwoordelijk voor het creƫren en behouden van structuur in de keuken, het waarborgen van de constante kwaliteit van gerechten bij zowel lunch als diner, en het onderhouden van goede communicatie tussen de keuken en het bedienend personeel.

Deze rol vereist iemand met een passie voor eten en drinken, uitgebreide kennis van HACCP-richtlijnen, en een resultaatgerichte en stressbestendige houding. De ideale kandidaat kan prioriteiten stellen, is representatief en heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. De Sous-chefkok wordt ook betrokken bij MT-vergaderingen en speelt een belangrijke rol in het motiveren en ontwikkelen van het keukenteam, inclusief het begeleiden van leerling-koks.

Bij Petrus biedt een afwisselende werkomgeving met een gemiddelde werkweek van 38 uur in 5 dagen. Het salaris is conform de richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), en er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door middel van cursussen en trainingen.

Dit succesverhaal toont aan hoe Bij Petrus via het 'Uw Stad Werkt'-platform een waardevolle toevoeging aan hun team heeft kunnen vinden, wat bijdraagt aan de voortdurende verbetering en innovatie in hun keuken.