Succesverhalen
share Delen

MHM Onroerend Goed vindt een VVE Manager via Woerden Werkt!

MHM Onroerend Goed B.V. in Woerden heeft met succes een nieuwe VVE Manager aangesteld. Deze functie, met een werkweek variërend van 28 tot 40 uur, is ideaal voor iemand die zich betrokken voelt bij het beheer van Verenigingen van Eigenaren (VVE).

De nieuwe VVE Manager zal fungeren als het aanspreekpunt voor diverse partijen, waaronder het beheer van (groot) onderhoud aan woningen of tuinen, schoonmaak, leefbaarheidsvragen, contracten, VVE-bijdragen en actiepunten uit vergaderingen. Deze rol vereist een grondige kennis van splitsingsaktes, jaarrekeningen en begrotingen, en wordt ondersteund door een team voor vragen en hulp.

De ideale kandidaat voor deze rol is iemand die accuraat en stressbestendig is, beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en ten minste een afgeronde MBO niveau 4 diploma heeft. Ervaring in een soortgelijke functie wordt als een pré beschouwd.

MHM Onroerend Goed B.V. biedt een zelfstandige functie binnen een informele sfeer, met voldoende ruimte en middelen voor persoonlijke ontwikkeling. Het salaris ligt tussen €3.500 en €4.000, afhankelijk van opleiding en ervaring, met secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een (elektrische) fietsregeling en een premievrij pensioen.

Dit succesverhaal illustreert hoe 'Uw Stad Werkt' Woerden bedrijven zoals MHM Onroerend Goed B.V. effectief verbindt met gekwalificeerde professionals, en daarmee bijdraagt aan een vlotte en succesvolle werving.