1KEY ICT Solutions

share Delen

Over 1KEY ICT Solutions

Wie is 1KEY
Veel MKB-bedrijven en instellingen kiezen voor een ICT-dienstverlener die flexibele oplossingen biedt die naadloos aansluiten op de bestaande infrastructuur. 1KEY ICT Solutions biedt deze diensten en meer... Zo leveren wij diensten en producten die Het Nieuwe Werken optimaal ondersteunen en de klant geheel kunnen ontzorgen. Uw dienstenportfolio kunt u maandelijks inperken en uitbreiden, waardoor u exact krijgt wat u nodig heeft en nooit te veel betaalt.

Klantenkring
1KEY ICT Solutions maakt uitsluitend gebruik van in de praktijk bewezen diensten en producten. Hierdoor zijn wij perfect in staat om bedrijven en instellingen tot 150 werkplekken te adviseren, begeleiden en ondersteunen bij het inzetten van IT om het maximale uit hun organisatie te halen. Op onze website (www.1key.nl) krijgt u een gedegen indruk van de bedrijven en instellingen die wij ondersteunen.

Uitbesteden
Een vraag die bij veel bedrijven en instellingen speelt luidt: wat is de beste balans tussen zelf doen en uitbesteden? Grofweg komt het er op neer dat als er voor minstens twee personen (FTE) ICT-werkzaamheden zijn, het goedkoper wordt om een gedeelte van de ICT-werkzaamheden zelf uit te voeren. Tot twee FTE is uitbesteden veelal goedkoper. Door uitbesteden worden bovendien de risico's voor uw bedrijf of instelling beperkt, omdat u altijd een expert binnen handbereik heeft. Daarnaast worden ICT-werkzaamheden veelal uitbesteed om zich volledig op de kernactiviteiten van het bedrijf of instelling te kunnen richten.

Samenwerking
Bedrijven en instellingen worden meer en meer afhankelijk van het goed functioneren van informatie- en communicatiesystemen. Om de continuïteit te waarborgen en de kosten voor u te beperken, werken wij nauw samen met uw ICT-coördinatoren. Waar wij de zorg over (een gedeelte van) uw ICT-infrastructuur voor onze rekening nemen, zorgen de ICT-coördinatoren voor de afstemming met uw medewerkers. Om deze manier blijven de communicatielijnen kort en kan een ieder zijn en haar werkzaamheden effectief uitvoeren.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan