Interviews
share Delen

Volero is vriend van de stad: “We willen groeien met lokaal talent”

Nieuwe vriend van de stad Gouda is het bedrijf Volero, een vloerkledenwebshop die meer bekendheid in de regio wil. Waarom? “We zijn een tof bedrijf om bij te werken en dat willen we laten zien. In onze ogen moet je dan zeker in je eigen stad in the picture staan. Uw Stad Werkt vinden we een mooi lokaal initiatief en daarom zijn we nu vriend van de stad Gouda geworden.”

Tijdens het gesprek met Gwenda Miog (E-Commerce Manager) en Joost van der Goot (Founder) komen we erachter dat dit bedrijf bruist van de energie. De webshop, met een heel breed assortiment vloerkleden, is een succes te noemen. Volero levert inmiddels door heel Nederland vloerkleden en ze hebben een showroom in Lekkerkerk en Amsterdam. Niet alleen de zakelijke kant hebben ze goed in de smiezen, ook op menselijk vlak. Volero heeft weinig verloop en met het nieuwe kantoor is er ruimte zat voor heel veel nieuwe collega’s.

Voor jezelf beginnen en vijf jaar later aan het roer staan van een organisatie die online enorme stappen maakt. Joost van der Goot is trots op zijn bedrijf, maar nog meer op het team. “De binnenstad van Gouda was waar ik startte in 2016 met de behangwinkelier. Al snel merkte ik dat ik het concept breder kon trekken naar ‘wonen’ en dan met name de vloerkleden. Een stroomversnelling volgde, want nu zijn we met 36 mensen en heten we Volero. We hebben het grootste assortiment vloerkleden van Nederland.”

 Belangrijk aandeel in het online succes heeft Gwenda Miog: “Wie een beetje thuis is in het online woonshoppen heeft ons zeker voorbij zien komen. Onze vloerkleden zijn ook echt heel gaaf en van geweldige kwaliteit. Dat hebben we bereikt met een fantastisch team dat elke dag weer bergen verzet. Ons team kent eigenlijk weinig verloop en dat vinden wij een heel goed teken. Wel krijgen we het steeds drukker en willen nu in onze eigen regio gaan zoeken naar enthousiaste nieuwe mensen.”

 Joost: “Voor ons een mooi moment om aan te sluiten als Vriend van de Stad Gouda. Platform Uw Stad Werkt was redelijk nieuw voor ons, maar we zien hier een hele leuke samenwerking ontstaan. Natuurlijk hopen we dat mensen in Gouda naar onze website gaan om te kijken welke vacatures we momenteel hebben. Weet je dan gelijk wat voor een bedrijf we zijn? Nee, persoonlijk kennismaken vinden wij veel fijner. Hebben we een klik, dan word je direct part of our team. Hard werken, lol hebben, teamuitjes en vrijdagmiddagborrels, daar houden wij van.”

Gwenda: “Bij Volero hangt een goed sfeertje en er heerst heel duidelijk een cultuur van geven en nemen. We voelen ons als team verantwoordelijk voor wat we als bedrijf doen en dat voel je aan het enthousiasme en ieders eigen inbreng. Naast een ontzettend toffe nieuwe werkplek, krijg je hartstikke leuke collega’s en we gaan flexibel om met werktijden.

Juist in Gouda en omgeving wil Volero zich als goede en betrouwbare werkgever op de kaart zetten. Het nieuwe kantoor is een echte eyecatcher, zo niet het mooiste kantoor van Gouda (aldus Joost). Aan de rand van de stad en perfect bereikbaar op de fiets. Kortom, de moeite waard om eens kennis te maken. Eerst online en wie weet straks om tafel op het nieuwe kantoor in Gouda.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de actuele vacatures van Volero!

 Wil je een keer contact opnemen met Volero? Dat kan hier!