Nieuws
share Delen

Laat je inspireren tijdens de Open Bedrijvendag Leidsche Rijn op 23 maart 2024!

Op 23 maart 2024 van 10.00 - 16.00 is het zo ver! De Open Bedrijvendag 2024 heeft tot doel vrienden, familie, zakelijke partners en andere belangstellenden een kijkje achter de schermen te geven bij bedrijven op bedrijventerrein Oudenrijn. Het is een goede manier om meer te weten te komen over de organisatie, de producten/ diensten, de branche waarin bedrijven actief zijn en de mensen die er werken. Of gewoon om kennis te maken met ‘buurbedrijven’ en zakelijke mogelijkheden te ontdekken.


Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijvendag Oudenrijn voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch, zakelijke mogelijkheden zoekt of gewoon nieuwsgierig bent, de Open Bedrijvendag is voor iedereen!


Samen met de deelnemende bedrijven zet Bedrijvenkring Oudenrijn zich in om deze dag tot in de puntjes te organiseren en veilig te laten verlopen.


Naast bedrijven zullen mogelijk ook politie en brandweer met een voorlichtingstrailer op het terrein aanwezig zijn. Tevens zullen verschillende scholen en opleidingsorganisaties zich presenteren en voorlichting geven.


Dit zijn de bedrijven die meedoen:

De Wasstraat De Meern

Kuijpers Service B.V. 

MKB Finance

Boreco

Matex

Brandhof De Meern

RRS Nederland B.V.

Kemp-Groep

Merwede Springs

MaatWerkTegels & Borden

J&B Grijpers

Elmar Houtbewerking
Brekupa Technics

TTRepro Digital Printing

Art Partout

Schadent Rosenboom

H&R Opleidingen

Rutges Vernieuwt

Vakdiplomanodig.nl

Van Leeuwen Totaal recreatie

Van Kuik Transport


Voor meer informatie over de deelnemende bedrijven, kijk dan op: https://oudenrijn.nl/open-bedrijven-dag. Voor vragen over de Open Bedrijvendag Oudenrijn stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul het contactformulier in.