Stagiair bij Dirk (Hindersteinlaan 2, Vleuten)

Dirk

Dirk is op zoek naar een Stagiair bij Dirk Hindersteinlaan 2, Vleuten

  • Full-time
  • BOL (stage)

Wat ga je doen?

Tijdens je stage doorloop je een gedegen opleidingsprogramma op verschillende afdelingen van onze supermarkt. Je krijgt kans om ervaringen op te doen met verschillende werkzaamheden en leer je welke afdelingen goed bij jou passen en waar je kwaliteiten en aandachtspunten liggen. Maar we vinden het ook leuk als je met ons meedenkt of processen in de winkel anders of beter kunnen. Naast ons programma is er natuurlijk ook alle ruimte om het programma van school te doorlopen en gaan we je aan alle kanten hierin begeleiden. 

Wat vragen wij?

Wie is onze superstagiaire?

  • Iemand die altijd de handen uit de mouwen wilt steken
  • Iemand die altijd vriendelijk is naar onze klanten
  • Iemand die zich graag verder wilt ontwikkelen
  • Minimaal 14 jaar oud is
  • Een opleiding volgt richting Retail op MBO 2, MBO 3 of MBO 4 niveau (BOL)

Geen werkervaring? Geen probleem! Je enthousiasme en inzet vinden we het allerbelangrijkste. De werkervaring kun je bij Dirk opdoen en krijg je ook nog eens een goede stagevergoeding. En ambitie? Dat belonen wij ook. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken hoe wij je kunnen ondersteunen in jouw doorgroeimogelijkheden. Onze Academy staat voor je klaar!

Wat bieden wij?

Wist je dat je...

...bij Dirk gezien wordt als het talent van de toekomst? En daar steken we graag tijd in. Tijdens jouw stage bij Dirk staat ontwikkeling centraal. Want wij geloven dat we je verder kunnen helpen door tijd, ruimte en vertrouwen te geven om te leren. We kijken samen hoe jij jezelf kan blijven uitdagen. En daarom noemen we het ook onze Superopleiding! Je doorloopt de verschillende afdelingen van onze supermarkt. Hiermee biedt Dirk jou een stageplaats met als doel je op te leiden tot een zelfstandig medewerker, manager of Dirkteur. Want als jij in jezelf wilt investeren, dan kan je bij Dirk alle kanten op!