BBL - Beroepsopleidingen in de gehandicaptenzorg

Abrona

Abrona is op zoek naar een BBL - Beroepsopleidingen in de gehandicaptenzorg

  • schedule 0 - 40 u
  • school BBL (leerbaan)

Wat ga je doen?

Professioneel werken vraagt van je dat je bekwaam bent en blijft. Door nieuwe ontwikkelingen in het werk(veld), maar ook vanuit individuele leervragen ontstaat er behoefte aan verdere scholing. Je moet bij de les blijven voor het beste resultaat. Bij Abrona pakken we deze verantwoordelijkheid samen met jou op. Jij maakt je eigen portfolio en zorgt dat dit actueel blijft. Zo zie je wat je bekwaamheden en ontwikkelpunten zijn. Abrona helpt jou met gerichte scholing en training. We kijken naar aansluitende leervormen die bij je passen. Denk aan e-learning, klassikale werkvormen, blended learning (combinatie van e-learning en praktijk), intervisie en coaching. Voorbeelden van praktijkgerichte scholing en training zijn omgaan met agressie, autisme, psychopathologie, effectieve gesprekken voeren, intervisie en BIG trainingen zoals Injecteren en Medicatieveiligheid. Ook kun je bij Abrona specifieke externe scholing volgen.

Wat vragen wij?

Jouw opleidingsmogelijkheden

  • Medewerker Maatschappelijke Zorg (niv. 3)
  • Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg (niv. 4)
  • Persoonlijk Begeleider Specifieke Doelgroepen (niv. 4)
  • Verzorgende IG (niv. 3)
  • Verpleegkundige (niv. 4)

Heb je al een deel van een beroepsgerichte opleiding gevolgd of heb je veel werkervaring in het vakgebied opgedaan? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een verkorte opleiding of EVC- traject.

Wat bieden wij?

Bij Abrona is er aandacht en ondersteuning voor jouw ambitie om door te groeien. Als begeleider B of C krijg jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot Persoonlijk Ondersteuner of Persoonlijk Begeleider. In een ontwikkeltraject word je begeleid door een ervaren collega en een coach op afstand. Ook als je nog niet zoveel ervaring hebt in het vak kun je bij ons aan de slag. Wij maken het mogelijk om je op je eigen tempo verder te ontwikkelen.