Stage of afstuderen bij Agrometius

Agrometius

Agrometius is op zoek naar een Stage of afstuderen bij Agrometius

  • Fulltime
  • BBL (leerbaan)

Wat ga je doen?

Vantage Agrometius vind het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan het opleiden van nieuwe talenten. Wij zijn “Erkend leerbedrijf” en we hebben regelmatig plaats voor stagiaires en afstudeerders. 

Wat vragen wij?

Doe jij een MBO, HBO of WO opleiding in de richtingen landbouw, techniek, bedrijfskunde, logistiek of marketing dan kun je informeren naar de mogelijkheden voor een stageplaats of afstudeeropdracht.

Wat bieden wij?

Binnen het team van Vantage Agrometius heerst een no-nonsense cultuur. In drukke tijden zetten we met z’n allen de schouders eronder om het werk gedaan te krijgen en zorgen we gezamenlijk dat onze klanten tevreden zijn. Ons team bestaat uit ruim 60 gedreven mensen, afkomstig uit Nederland, België en Duitsland. Veel van onze medewerkers hebben een agrarische en/of technische achtergrond, maar iedereen heeft zijn eigen specialisme en gezamenlijk vullen wij elkaar aan. Vantage Agrometius is een jonge, groeiende organisatie en daarom zijn wij constant opzoek naar goede gedreven mensen die ons team kunnen versterken. Spreekt ons bedrijf, onze cultuur, ons werk en onze producten jou aan? Informeer naar de mogelijkheden.