ANG BV

share Delen

Over ANG BV

Over ANG: de missie en vissie

Onze missie
‘Organisaties in overheid en semioverheid ondersteunen met unieke oplossingen, zodat zij de beste publieke dienstverlening kunnen bieden.’ Dat is onze missie in het brede werkveld van basisregistratie, belastingen en juridische procedures tot werkprocessen en organisatieadvies.

Advies + uitvoering = uniek
Met ‘unieke oplossingen’ bedoelen wij een combinatie van advies en uitvoering, op maat gemaakt voor elke vraag. Soms alleen passend advies, waar nodig alleen ‘extra handjes’. Maar nooit dikke (standaard)rapporten die meteen in de la verdwijnen.

Samen met u = uniek
Onze oplossingen zijn uniek, omdat we ze samen ontwikkelen met de klant.
En met partners die onze kennis en expertise aanvullen. We stellen kritische vragen om exact te kunnen vaststellen waar u behoefte aan heeft.

Voor nu en voor straks = uniek
We laten klanten niet los totdat we samen een oplossing hebben gevonden. Voor het probleem dat al bestaat. Maar ook om te voorkomen dat problemen in de toekomst (opnieuw) ontstaan. Toekomstbestendig dus. Ook dat maakt onze oplossingen uniek.
 
Onze visie
De uitdaging is: hoe blijft de publieke dienstverlening op peil en betaalbaar? En hoe hou je grip op processen, data en informatie?

De omgeving van overheden en semioverheden wordt steeds complexer. Hun takenpakket verandert, net als wet- en regelgeving. Tegelijkertijd is er door bezuinigingen minder budget. En worden klanten veeleisender.

ANG doet het samen
Samen met klanten lukt het ons keer op keer om voor elk probleem de beste oplossing te vinden. Vaak een unieke oplossing. Samenwerking zien wij als de sleutel. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden? We werken liever samen. Met de klant en met ervaren en deskundige partners. Dat is de ANG connectie.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan