Dumaco Montfoort

share Delen

Over Dumaco Montfoort

Over Dumaco Montfoort
De markt voor plaatbewerking kenmerkt zich door een groot aantal aanbieders met elk een beperkte omvang waardoor niet alle bewerkingen bij één aanbieder afgenomen kunnen worden. Dumaco is inmiddels de grootste plaatwerker van de Benelux, qua aantal machines en technologieën maar ook qua locaties en medewerkers.

Alle disciplines in huis
Onze omvang zorgt ervoor dat wij kunnen integreren in de keten van onze klanten. Onze klanten hoeven met minder leveranciers te schakelen, wat bijdraagt aan de winstgevendheid en continuïteit van onze klanten. Omdat wij over meerdere locaties beschikken is snelheid en leveringsbetrouwbaarheid gewaarborgd, zowel bij kleine aantallen als bij zeer grote meer seriematige opdrachten.

Met Dumaco sales engineers kunt u direct inhoudelijk sparren over het volledige gamma aan productietechnieken en de voor- en nadelen van bepaalde keuzes. Zo weet u zeker dat u een optimaal resultaat snel in huis heeft.

Missie
Dumaco’s missie is het ondersteunen van onze klanten in hun groeiambities, door het bieden van een platform van expertise, kennis en machinale bewerkingen in plaatwerkoplossingen. Samenwerken, het beste resultaat bereiken, zorgen voor mensen en omgeving en gemak van zaken doen zijn elementen die in het hoofd en in het hart van elke Dumaco medewerker zitten. Belangrijkste strategische pilaren:

  • Circulariteit – groei met zorg
  • Klantvertrouwen – leveren van innovatieve oplossingen
  • Medewerkers – ‘great place to work’
  • 1 platform – efficiënt, breed en eenvoudig om zaken mee te doen
  • ‘Buy & Build’ – vergroten van schaal en groeicapaciteit

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan