G Klein Metaal

share Delen

Over G Klein Metaal

Wij zijn uw betrouwbare en dienstverlenende partner voor RVS en RVS machinebouw

G. Klein Metaal B.V., gevestigd in het hart van de RVS regio van Nederland, bestaat sinds 2009. We maken sindsdien een gestage, en zekere groei door.

We beschikken over 1200 m² productiecapaciteit en onze werkzaamheden variëren van lassen, plaatwerk, constructiewerk tot montage en assemblage. Wij zijn flexibel, kostenefficiënt en denken graag met u mee, vanaf de schets tot de oplevering. 

Wij zijn een betrouwbare partner als het gaat om machinebouw en mogen werken voor vele bekende opdrachtgevers en streven altijd naar langdurige en kwalitatief goede samenwerkingen.

Onze klanten zijn o.a. (innovatieve) machinebouwers in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en (klein)chemische industrie. Wij zijn voor een groeiend aantal klanten een professionele partner gebleken voor de productie van enkele machines tot complete productielijnen. In onze productiehal worden onder andere koeltunnels, friteuses en transportbanden gefabriceerd als halffabricaat, subsamenstelling of als compleet product.

Daarnaast komen onze klanten uit de bouwsector, carrosseriebouwers, woninginrichting en de maritieme sector. Door onze flexibiliteit en onze complete machinepark kunnen wij deze sectoren praktisch en doeltreffend van dienst zijn.

Met onze bedrijfsopzet, machinepark, automatisering en kennis zijn wij in staat om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Met alle competenties onder 1 dak kunnen wij u een hoge servicegraad bieden voor marktconforme prijzen.


Klantreferentie:
“G. Klein Metaal B.V. is voor ons een zeer gewaardeerde partner voor de uitbesteding van de productie van onze productielijnen. Breed inzetbaar, flexibel, korte communicatielijnen, kennis van zaken en kwalitatief hoogwaardige eindproducten.”

Producten
Koeltunnels, friteuses, transportbanden, leidingsystemen, skidbouw, manifolds, warmtewisselaars, framewerk, kooiladders, bordessen, leuningwerk, rvs meubilair.


Onze diensten:

  1. Buislasersnijden, constructiewerk, plaatwerk, kanten en lassen
  2. Engineering
  3. Prototyping
  4. Machinebouw
  5. Uitvoer / productie
     

Kom sfeer proeven, vrijwel ons gehele team is de hele dag aanwezig voor een persoonlijke rondleiding en het beantwoorden van vragen.  
Wil je een keer lassen? Kom langs en wij laten je er graag een keer mee kennis maken! 

Laat je inspireren door ons team, loop door de werkplaats en bekijk een aantal projecten die op het moment geproduceerd worden, maar ook een aantal producten die klaar staan om uit te leveren.

Laat je eigen bieropener snijden en personaliseren door onze buislasersnijder. En kijk hoe we een specifiek product voor een internationale klant kanten en lassen. Lijkt het je leuk om hier een steentje aan bij te dragen, aarzel niet!

En dit alles onder het genot van een drankje en een overheerlijke wafellollie!

image002 (1).jpg

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan