Installatiebedrijf van der Vaart B.V.

share Delen

Over Installatiebedrijf van der Vaart B.V.

Totaalinstallatie
Installatiebedrijf van der Vaart is een totaalinstallateur. Doordat wij bijna alle installatiewerkzaamheden uitvoeren in en rondom de woning bieden wij ‘alles-in-één-hand’ om uw woning te onderhouden, verduurzamen en comfortabel te maken. Denk aan werkzaamheden op de volgende gebieden:

  • Sanitair (o.a. badkamers)
  • Elektra (o.a. zonnepanelen, aanleggen/wijzigen meterkasten, laadpalen, inductiekookplaten, elektrotechnische wijzigingen in de woning)
  • Verwarming (o.a. installeren en onderhoud van cv-ketels, vloerverwarming, radiatoren)
  • Verduurzamen door o.a. zonnepanelen en warmtepompen
  • Dakwerkzaamheden (plat dak) en werkzaamheden aan zink, goten, koper, enz. 

Team
Persoonlijk contact en een hoge mate van dienstverlening staan voorop in onze organisatie. Met een klein en betrokken team wordt het afwisselende en uitdagende werk met plezier gedaan. Het doel is om steeds weer in nauw contact met de klant het werk naar wens af te stemmen, naar tevredenheid uit te voeren en natuurlijk met een mooi eindresultaat achter te laten! 

Lokaal
Het lokaal werken is voor ons een pre om meerdere redenen. Ons bedrijf is in Linschoten gevestigd en daarom willen wij ook graag in de nabije omgeving werken. Het lokaal werken past ons en bespaart ons veel reistijd; dus is ook nog eens duurzaam.

Open Bedrijvendag
Op de Open Bedrijvendag is ons magazijn met een greep uit onze vaste voorraad te zien. Neem een kijkje bij onze warmtepomp en een luxe en comfortabel toilet met onderspoeling, verwarmde bril en andere handige en mooie snufjes. Krijg tevens een indruk van de zonnepanelen, omvormers en optimizers die wij plaatsen. Er is zelfs de mogelijkheid om ter plaatse een Advies op Afstand op te stellen voor deze verduurzaming bij uw woning!

Website
Bezoek voor meer informatie onze website www.vd-vaart.nl.

20200915_184722 - middelgrote kopie.jpg

_CGL5984_1blur.jpg

20220715_135931 (003) - middelgrote kopie - personeel.jpg

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan