Profipack

share Delen

Over Profipack

Wij zijn Profipack: dé webshop voor verpakkingsmaterialen in Nederland en België. Aangenaam kennis te maken! Ben je op zoek naar verpakkingsmaterialen? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk alles in huis wat jij zoekt. Wij bieden een uitgebreid assortiment gecombineerd met goed advies. Dit doen we online met uitgebreide productomschrijvingen, telefonisch advies en onze verkopers komen zelfs graag bij je langs! Samen met een team van meer dan 25 medewerkers werken we iedere dag om onze webshop beter te maken en jouw bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Vanuit ons centraal gelegen distributiecentrum in Montfoort verwerken onze logistieke helden de hele dag door de bestellingen die we binnenkrijgen. En geloof ons, dat zijn er nogal wat op een dag! Van rollen noppenfolie, tot verzendenveloppen en kartonnen dozen: wij maken er mooie pakketjes van en versturen deze door heel België en Nederland. De pakketjes worden bezorgd door onze verzendpartners of met onze eigen Profipack bus. Het busje van het A-team is er niks bij! Op onze uitvalsbasis in Montfoort is eveneens ons kantoor gevestigd. Vanuit hier staat ons Profipack-team je graag met raad en daad bij. Wil je een keer langs komen? Leuk! Wij zorgen voor een goede bak koffie en helpen je graag met je verpakkingsprobleem!

Onze webshop moet er natuurlijk netjes uitzien en elke dag moeten er honderden bestellingen de deur uit. Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door ons geweldige Profipack team! Wij hebben een jonge diverse groep van collega’s met verschillende kwaliteiten. Zo hebben we supersterke kanjers in ons magazijn en geweldig knappe koppen op kantoor. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid met veel ruimte voor eigen initiatief. We verzinnen een hoop mooie dingen, leren van elkaar, maar maken ook fouten en samen komen we altijd tot de beste oplossing. Bij Profipack staan we als een familie voor elkaar klaar: de Profipack familie!

Ben jij gedreven, enthousiast, gezellig en een harde werker? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons Profipack team! Bij Profipack kunnen we veel verschillende mensen gebruiken, voor verschillende disciplines. Benieuwd hoe het er binnen ons bedrijf aan toe gaat?

De Bedrijvendag
Altijd al benieuwd hoe een echte Profipacker te werk gaat? Dan is nu je kans tijdens de Open Bedrijvendag op zaterdag 5 november. Van 10 tot 14 uur ben je van harte welkom bij ons!

In ons magazijn is het altijd een drukte van belang. Vorkheftrucks rijden rond met pallets, er wordt gesjouwd met dozen en pakketten worden ingepakt. Met een totale magazijnoppervlakte van 3200m2 hoor je ons (nog) niet klagen over ruimtegebrek. In ons magazijn komen alle rollen noppenfolie, dozen tapes en verhuisdekens binnen. Deze producten vliegen er via de inpaktafel net zo hard weer uit. In ons magazijn werken onze logistieke loophelden dag in, dag uit keihard om alle bestellingen voor onze klanten voor elkaar te boksen. Dit doen ze met elkaar en soms helpen de mensen van kantoor gewoon even mee.

Op ons kantoor zit een topteam van vlotte verkopers en klantenservice-kanjers. Zij staan onze klanten graag bij met advies en kunnen al hun vragen beantwoorden. Ook hebben we hier natuurlijk onze mondige marketeers, deftige designers, aardige administrateurs en content-knallers rondlopen. Zij zorgen ervoor dat klanten ons kunnen vinden, dat onze webshop er op en top uit ziet en dat alle rekeningen netjes worden betaald

Tijdens de Open Bedrijvendag kun jij een dagje meekijken in ons snelgroeiende bedrijf. Een kijkje in ons magazijn of kijk je liever even mee in ons kantoor? Het kan allemaal! Deze dag lopen er een aantal Profi-toppers rond, die jou door onze jungle aan verpakkingsmaterialen begeleiden. Houd je ogen goed open, want er is ook een leuke prijs te winnen tijdens de Open Bedrijvendag bij Profipack. Raad hoeveel rollen tape er in de doos zitten en ga naar huis met een te gekke prijs. Weten wat je kunt winnen? Dan moet je zeker even langspiepen bij Profipack.

Deze dag is er speciaal om jou te laten zien hoe wij werken en jou te inspireren. Ben je nieuwsgierig geworden of wil je hier ook komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe Profi-toppers! Wie weet werk jij straks wel bij een van de meest snel groeiende bedrijven van Nederland.

Zien we je dan?

DSC03556.jpg

DSC06840.jpg

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan