Regiobibliotheek Het Groene Hart

share Delen

Over Regiobibliotheek Het Groene Hart

Over Bibliotheek Het Groene Hart
De Bibliotheek Het Groene Hart verzorgt regionaal het bibliotheekwerk in de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort. Dit gebeurt in vijf Bibliotheek vestigingen in Woerden, Harmelen, Kamerik, Zegveld en Oudewater. In Montfoort en Linschoten gebeurt dit op alle basisscholen met Bibliotheek op School.

Als lid van de Bibliotheek heeft u toegang tot een grote collectie boeken, tijdschriften, cd's, dvd's, blue-rays, games en cd-roms. Daarnaast geeft de bibliotheekpas recht op het gratis lezen van e-books en gebruik van diverse apps. Ook kan geleend worden vanuit de complete collectie van Muziekweb Rotterdam. 

De bibliotheekpas van de Bibliotheek Het Groene Hart is in alle vestigingen te gebruiken en daarnaast ook in de hele provincie Utrecht (met uitzondering van Bibliotheek Nieuwegein).

AfhaalBieb Montfoort en Linschoten
De afhaallocaties worden gerealiseerd in samenwerking met SWOM. Er zijn twee afhaallocaties:

  • Bij DoeMeeHuis Montfoort (Kasteelplein 7, Montfoort) kan je terecht voor het ophalen van je bestelling op maandag van 14:00 tot 16:00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. 
  • Bij DoeMeeHuis Linschoten (Jacob Barneveldstraat 24c, Linschoten) kan je terecht voor het ophalen van je bestelling op  dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan