Verhoef Techniek BV

share Delen

Over Verhoef Techniek BV

Verhoef Techniek levert besturingen voor de industrie. Wij ontwerpen schakelkasten en software voor allerlei toepassingen. Van ontwerptekeningen tot het bouwen van kasten in overleg met de klant. Wij zijn er voor de machinebouwer en fabrieksbeheerder om totaal te ontzorgen op elektrisch vlak. We denken graag uitvoerig mee over de juiste werking van een systeem, zowel qua veiligheid als efficiëntie en energieverbruik. Dit resulteert in totaal in het beste resultaat ongeacht de grootte.

Hardware engineering
De wensen van de klant vertaald naar een elektrotechnisch schema. Onze engineers bijten zich vast in het vraagstuk om te komen tot het technisch ontwerp met de geschikte hardware.

Software engineering
Wij leggen de werking van het proces of machine in de handen van onze engineers. Van functioneel ontwerp tot het schrijven en testen van de bijbehorende PLC-software.

Paneelbouw
Elke besturingskast krijgt van ons de benodigde liefde en aandacht. Met ons modern ingerichte productieproces bouwen we voor de klant de besturingskasten van hoogwaardige kwaliteit en afwerking. 

Machinebekabeling
Het werk stopt voor ons niet bij opleveren van de besturingskast. Onze monteurs komen bij de klant op locatie om de bekabelingsystemen aan te leggen, uiteraard volgens de geldende normeringen en richtlijnen.  

Ombouw & integratie
Van het vervangen van één enkele module tot het ombouwen van een volledige besturing: we inventariseren, specificeren en voeren de werkzaamheden uit. Bij ons in de werkplaats, of bij de klant op locatie!

Ondersteuning bij storing
Heeft de klant onverhoopt problemen met het proces- of machinebesturing? Onze service-engineers staan elke dag voor iedereen klaar om te helpen met voorkomende storingen en andere vraagstukken!

Door de brede kennis en ervaring van onze mensen, ons modern ingerichte productieproces en het continue nastreven van de beste kwaliteit, weten we het probleem of specifieke vraag te vertalen naar de best passende technische oplossing.

Ons doel is om jouw als bezoeker te laten zien, wie wij zijn en wat we doen. Onderstaande activiteiten hebben we voor jou klaar gezet! 

• Bouwen elektrische schakeling vanaf een eenvoudig schema onder begeleiding van onze monteurs. 
• Kijk mee in een PLC software van een industriële machine met onze software engineer 
• Neem een kijkje in onze werkplaats waar wij besturingskasten bouwen die de hele wereld overgaan. 
• Bekijk showcases van technische ontwikkelingen op diverse gebieden. 

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan