Zeil-Doek BV

share Delen

Over Zeil-Doek BV

Zeil-Doek BV is dé zeilmakerij voor zeilmaatwerk.
Zeil-Doek BV is dé zeilmakerij voor particulier en bedrijven. Met meer dan 20 jaar relevante kennis, weten we bij Zeil-Doek BV hoe we wensen tot uitvoering kunnen brengen. Iedere dag werken vakbekwame zeilmakers met een grote dosis passie en een enorme gedrevenheid en met veel plezier aan fantastische projecten. Dit doen we door te werken met geavanceerde machines en puur vakmanschap. We werken voor verschillende sectoren zoals event, agrarisch, industrie, reclame, offshore, sport, vrije tijd, bouw, markt, zorg en vele andere marktsegmenten. Wij zijn expert in het vervaardigen van unieke ontwerpen en constructies die van zeildoek worden gemaakt. Ook kan het zeildoek voorzien worden van design. We fungeren als sparringpartner tijdens het creatieve proces, zodat creativiteit en kennis van de technische mogelijkheden samen komen.

Met een ruime hoeveelheid ervaring, weten wij precies hoe we te werk moeten gaan en leveren we altijd service en kwaliteit.

Op kantoor en in onze werkplaats werken we met zeer geavanceerde software,  moderne machines en apparatuur die behoren tot de top in de branche van de zeilmakerij. Alle bewerkingen kunnen we zeer efficiënt uitvoeren door te  werken met computergestuurde snijmachines en de modernste (hoogfrequent) lasmachines.

Tenten
Zeil-Doek BV maakt diverse soorten en maten zeilen voor tentconstructies en overkappingen / structuren zoals: alu-hallen, werktenten, podia, terrasoverkappingen, glampingtenten etc. Ook transparante tentzeilen en constructies in staal, aluminium en bamboe etc. behoren tot onze mogelijkheden. Deze zeilconstructies worden gemaakt van de beste kwaliteiten zeildoek, welke voldoen aan de geëiste voorschriften zoals niet-vlamonderhoudende kwaliteit zeildoek en voorzien van bevestigingsmaterialen zoals trekogen, zeilringen, ritsen etc.

Textielbouw
Wij zijn een expert in textielbouw. Wij verzorgen het ontwerp en de uitvoering. Bijvoorbeeld membraanconstructies, (glamping) tenten en inflatables met of zonder bijbehorende constructie. Samen bedenken én realiseren we de gaafste en mooiste creaties Daarnaast kunnen wij de buitenzijde van het pand, het dak, plafond of wand de uitstraling geven die aansluit bij uw huisstijl en uw doelstelling. Zo zorgt u voor een optimale sfeer en herkenbaarheid. Wij hebben bovendien alles in huis om ook de akoestiek in een ruimte te optimaliseren.

Kom langs!
Wil jij een kijkje nemen bij een groeiend jong en uniek bedrijf, waar elke dag met passie wordt gewerkt, waar je kennis maakt met de meest geavanceerde machines? Kom dan langs op de Open Bedrijvendag op 5 november bij Zeil-Doek BV.

2021 BRABUS.jpg

bevrijdingsmuseum_groesbeek_copyright_shaded_dome_technologies.jpg(mediaclass-default.39a7cb77450cae1df8cc1a404ecae71401e24d88).jpg

IMG_9325.jpg

www_zeildoek_nl dome glamping tent 1.jpg

www_zeildoek_nl strandstoel happy.png

Zandvoort F1.jpg

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan