Succesverhalen
share Delen

Weer een vacature vervuld via Montfoort Werkt!

Met de groei van Montfoort Werkt neemt ook het aantal vervulde vacatures via deze website snel toe. Zo vond ook Simone van Willigenburg via dit vacatureplatform een baan. Simone was op zoek naar een nieuwe uitdaging en hoorde via via dat er op Montfoort Werkt een vacature stond voor vissenverzorger bij Ruinemans Aquarium te Montfoort. Simone reageerde direct op de vacature en voegde ook haar CV toe via de Montfoort Werkt website. Binnen een week kreeg Simone reactie op haar ingediende CV en sollicitatie, waarna zij, na contact via de mail, uiteindelijk werd uitgenodigd voor een gesprek.

Inmiddels werkt Simone bij Ruinemans en kijkt ze met een prettig gevoel terug op de sollicitatietijd via Montfoort Werkt. Ze kreeg snel reactie op haar ingediende sollicitatie, het reageren op de vacature via Montfoort Werkt was duidelijk en haar baan bij Ruinemans voldoet helemaal aan het beeld dat er in de vacature geschetst werd.

Montfoort Werkt heeft weer iemand aan een baan geholpen. Wij hopen van harte dat er nog vele mensen volgen die op deze manier een leuke, nieuwe uitdaging vinden!