Succesverhalen
share Delen

Vacatures vervullen via Montfoort Werkt: daar teken ik voor!

Toen het bedrijf Zeil-Doek een e-mail ontving met de vraag of zij gebruik wilden maken van het vacatureplatform Montfoort Werkt, waren zij direct enthousiast. Zeil-Doek had toevallig een openstaande vacature voor de functie Medewerker Zeilmakerij en besloot het er op te wagen. Een gratis vacatureplatform om een medewerker uit de regio te vinden: waarom niet?!

Wat Zeil-Doek niet had verwacht, was dat het allemaal heel snel zou gaan. Vier dagen nadat de vacature op Montfoort Werkt werd geplaatst, kreeg het bedrijf bericht van Montfoort Werkt dat het sollicitatieformulier voor de vacature ingevuld was door een geïnteresseerde. 

De sollicitant mocht diezelfde week op gesprek komen. En wat bleek? De dame in kwestie bleek een geweldige kandidaat voor de functie. Nog geen week later was alles geregeld en inmiddels werkt deze persoon alweer een hele tijd bij Zeil-Doek. 

De ervaring met Montfoort Werkt? Zeil-Doek vond het fantastisch om zó snel een vacature te kunnen vervullen. Een medewerker vinden via Montfoort Werkt bleek eenvoudig en snel te kunnen gaan. De communicatie met het vacatureplatform verliep volgens Zeil-Doek snel en soepel en Zeil-Doek geniet van het grote voordeel dat ze iemand hebben gevonden uit de buurt. Dat betekent een medewerker met een korte reistijd en motivatie om iets te kunnen bijdragen aan een bedrijf in de eigen regio. En op de vraag of Zeil-Doek tevreden was over het gehele sollicitatieproces werd er geantwoord: als het de volgende keer weer zo soepel gaat, dan tekenen wij daarvoor!