Succesverhalen
share Delen

Het succesverhaal van BLR-Bimon

Opnieuw is er een vacature vervuld via Montfoort Werkt! Dit keer was BLR-Bimon, één van de initiatiefnemers van Montfoort Werkt, de partij die haar vacature heeft vervuld via ons vacatureplatform. Hoewel de functie 'commercieel administratief medewerker' van tevoren een lastige vacature leek om te vervullen, vanwege de zeldzame match van 'commercieel' en 'administratief', bleek er via Montfoort Werkt al snel een geschikt iemand te reageren.  

Marlous Birkhoff,  HR functionaris,  vertelde dat de reactie van de sollicitant netjes binnenkwam via het sollicitatieformulier van Montfoort Werkt. De sollicitant werd uitgenodigd, er volgde een goed  gesprek  met BLR-Bimon en na wederzijds enthousiasme werd deze persoon aangenomen als commercieel administratief medewerker van BLR-Bimon.

"Ik ben zeer tevreden over hoe de vervulling van deze vacature is verlopen," zegt Marlous Birkhoff. "De vacature is dankzij Montfoort Werkt! snel en netjes vervuld en wij zijn blij met onze nieuwe medewerker!"

 

Wij wensen Sandra een mooie tijd toe bij BLR-Bimon en hopen dat Montfoort Werkt! een mooie rol mag blijven spelen in het koppelen van lokale bedrijven en lokale werkzoekenden!