Succesverhalen
share Delen

Een positief bericht van de Gemeente Montfoort

Elly de Rijke, HR-adviseur bij de Gemeente Montfoort, zegt zeer blij te zijn met de manier waarop Montfoort Werkt het verbinden van bedrijven en werkzoekenden aanpakt: 

"Wat ik prettig vind aan het plaatsen van onze advertenties bij Montfoort Werkt is dat het zo heerlijk ongecompliceerd gaat. Ik mail de vacatures en jullie zorgen voor de rest. Het vacature wordt uitgezet en wij krijgen digitaal sollicitaties en cv’s binnen. Als er iets niet goed doorkomt is één mailtje naar jullie voldoende om het te herstellen.

Natuurlijk moet je als Gemeente Montfoort adverteren via Montfoortwerkt.nl, want het zijn onze inwoners die we daarmee met name bereiken! En wat zijn we blij met de opbrengst. We zijn dan ook weer heel benieuwd naar de respons op onze laatst geplaatste advertenties."

Wat de opbrengst is? De Gemeente Montfoort vond via het vacatureplatform een nieuwe Medewerker Verkeer. Ook kreeg de gemeente op diverse andere vacatures veel reacties via het platform. Een prachtig resultaat! Team Montfoort Werkt wenst de Gemeente Montfoort en haar nieuwe werknemer een mooie samenwerking toe!