Nieuws
share Delen

Meld je aan als tijdelijke vrijwilliger en help de Montfoortse ouderen en kwetsbaren 

Door de verscherpte maatregelen is SWOM op zoek naar jonge vrijwilligers die tot 1 juni heel graag willen helpen. SWOM heeft meerdere projecten waarvoor jonge, enthousiaste vrijwilligers meer dan welkom zijn! Wil jij meehelpen? Meld je dan nu aan via [email protected]!

Wat kun je doen?
SWOM is voor meerdere taken op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die in deze moeilijke tijd samen de schouders eronder willen zetten. Uiteraard houden we ons bij het uitvoeren van deze vrijwilligerswerkzaamheden aan de geldende hygiëneregels.

  • Ouderen vermaken
    SWOM zoekt mensen die ouderen en kwetsbaren die in huis moeten blijven, willen vermaken. Denk aan solo-optredens of een optreden in het Atrium in het Antoniushof, terwijl de ouderen vanaf gepaste afstand toekijken. Zo brengen we wat plezier in het leven van deze mensen! Kun jij hierin iets betekenen? Laat het ons weten!
  • Boodschappen bezorgen
    SWOM zoekt mensen die boodschappen willen bezorgen bij ouderen en kwetsbaren in de gemeente Montfoort. Iets voor jou? Laat van je horen!
  • Mondkapjes maken
    De vraag naar mondkapjes is momenteel groot en SWOM zoekt vrijwilligers die willen helpen om extra mondkapjes te maken.

Heb je zelf een goed idee of wil je weten hoe je een bijdrage kunt leveren? Neem dan contact met ons op! De vraag naar hulp zal in de komende periode toe gaan nemen. Hoe mooi zou het zijn als we ons als gemeente Montfoort verenigen en er samen voor zorgen dat de ouderen / kwetsbaren in onze samenleving niet vereenzamen en er goed voor hen wordt gezorgd? Meld je dus snel aan als tijdelijke vrijwilliger via [email protected].

Neem contact op met SWOM
Vooral oudere inwoners zijn momenteel extra kwetsbaar. Niet alleen voor de gevolgen van een besmetting met het coronavirus, maar ook voor toenemende eenzaamheid. Heeft u vragen aan SWOM hoe u bij kunt dragen? Neem dan contact op via 0348-469109 of stuur een berichtje naar [email protected].