Succesverhalen
share Delen

Groenendijk Licht hengelt Magazijnmedewerker binnen via Montfoort Werkt

Ook in deze moeilijke tijd staat Montfoort Werkt klaar voor de bedrijven in Montfoort en Linschoten. En met succes: Groenendijk Licht slaagde er onlangs via het platform in een nieuwe Magazijnmedewerker te vinden.

"Deze kandidaat had de advertentie voorbij zien komen op Montfoort Werkt", zo laat Groenendijk Licht in een reactie weten. Meer dan eens vinden inwoners op die manier een nieuwe baan in de gemeente Montfoort. Via de Facebookpagina zien ze een geschikte vacature voorbij komen, vervolgens solliciteren ze via het platform of zoeken ze direct contact met het bedrijf in kwestie.

Montfoort feliciteert Groenendijk Licht met het vinden van een nieuwe werknemer en wenst de nieuwe werknemer heel veel werkplezier toe!

Over Groenendijk Licht
Scherpe prijzen, grote voorraden en snelle leveringen is al 40 jaar de kracht van Groenendijk Licht. Groenendijk Licht is een licht technische groothandel en levert naast lampen ook diverse verlichtingsmerken van zowel functionele- als decoratieve verlichting.

Niet alleen een groothandel, maar ook projectverlichting. Met de aanwezige kennis van licht geeft Groenendijk Licht advies en maakt lichtplannen en berekeningen voor ieder project, groot of klein.