Succesverhalen
share Delen

Montfoort Werkt ook succesvol voor Ruinemans Aquarium, Expeditie medewerker aangenomen

Ruinemans Aquarium BV, gevestigd in Montfoort, heeft onlangs met succes een nieuwe medewerker expeditie aangenomen. Deze veelzijdige functie, uitgevoerd op het industrieterrein IJsselveld, is een fulltime positie van 36 uur per week, van maandag tot en met donderdag.

De nieuwe medewerker zal deel uitmaken van een dynamisch en gezellig team, waarbij de focus ligt op het gehele inpakproces en de verzending van vissen. De werkzaamheden omvatten onder meer het aanvoeren van verpakkingsmateriaal, labelen van zakken en dozen voor het inpakken en verzamelen van de vis, controleren van de juiste vissoorten in de verpakking, bedienen van zuurstof- en clipapparaten voor het verpakken, en het verzendklaar maken van ingepakte dozen.

Deze rol vereist een positieve instelling, nauwkeurigheid, en het vermogen om goed in teamverband te werken. Ruinemans Aquarium BV biedt een marktconforme beloning en een premievrije pensioenregeling. Met bijna 100 collega's in het bedrijf, zijn de communicatielijnen kort, wat zorgt voor een efficiƫnte en prettige werkomgeving.

De succesvolle invulling van deze vacature onderstreept de toewijding van Ruinemans Aquarium BV aan het versterken van hun team met gemotiveerde en bekwame medewerkers, en verzekert dat het bedrijf blijft excelleren in haar dienstverlening.