Succesverhalen
share Delen

Succes voor de Hema Montfoort, Winkelmedewerker aangenomen

De HEMA in Montfoort heeft met succes een nieuwe winkelmedewerker aangenomen voor hun vestiging. De aangenomen persoon zal een belangrijke rol spelen in de klantenservice en het onderhoud van de winkel. De taken omvatten het adviseren over HEMA-producten, helpen van klanten, zorgen dat de winkel er representatief uitziet, schappen bijvullen, artikelpresentaties opbouwen en werkzaamheden achter de kassa verrichten.

Deze positie is geschikt voor iemand die flexibel inzetbaar is, waarbij de werktijden variƫren van 3 tot 40 uur per week. Dit maakt de functie ook ideaal als bijbaan, goed te combineren met school en sport. Ervaring in een winkel is een pre, maar niet vereist. Belangrijke eigenschappen voor deze functie zijn servicegerichtheid, proactiviteit, leergierigheid en het vermogen om goed samen te werken in het team.

De HEMA biedt een goed salaris met aantrekkelijke secundaire voorwaarden, waaronder compensatie voor avond- en weekenduren. Dit biedt een uitstekende kans voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in de verkoop/retail. Met deze succesvolle aanstelling versterkt de HEMA haar team en blijft zij haar klanten de beste service bieden.