Succesverhalen
share Delen

Centix vindt sr. Marketing en Communicatie specialist via Montfoortwerkt.nl

Sjoukje Dijkstra zocht lokaal een baan die bij haar paste. Zij vond die op MontfoortWerkt Via deze site solliciteerde ze bij Centix (het voormalige Staro), omdat dit bedrijf en de geboden functie haar het meeste aansprak. Ze benaderde persoonlijk eigenaar John de Rooij, die haar uitnodigde voor een kennismakingsgesprek. De klik was er met zowel het bedrijf als het team en dus was de match snel gemaakt.

Inmiddels werkt Sjoukje twee maanden naar volle tevredenheid bij Centix. Zelf zegt ze hierover: “Het is een fantastisch bedrijf en een erg leuk team met veel toewijding. Een platte organisatie, waarin veel ruimte is voor eigen inbreng. Ik mag mij hier op de marketing bezig houden om dit mooie bedrijf in de spotlights te zetten, want dat verdient dit snelgroeiende, innovatieve bedrijf zeker. Het is ook nodig, om de groei die het bedrijf doormaakt daarin te ondersteunen, zodat Centix focus kan houden op de ontwikkeling van hun product: Centix registratie en beheer software voor machines en gereedschappen. Montfoort heeft veel mooie bedrijven op het industrieterrein. Centix is daar zeker één van.”

Voor mensen die geïnteresseerd zijn, kijk eens op de vacaturepagina Kom werken bij Centix B.V. Bekijk de openstaande vacatures! Of houd vooral Montfoortwerkt.nl in de gaten, want deze site heeft gewerkt voor Centix. “Wij sluiten niet uit dat we hier in de (nabije) toekomst weer vacatures op plaatsen”, aldus John. Meer informatie over Centix: Asset management software - Centix Online Basis.