Interviews
share Delen

M4projects is vriend van de stad: “In deze tijd kunnen wij als werkgever echt het verschil maken. Als je bij ons werkt ervaar je dat direct.”

De wereld connecten, dat is wat we doen. M4projects is een groeiend bedrijf in de telecom, energie en infratechniek. Juist omdat de markt zo ontzettend hard beweegt zijn we altijd op zoek naar mensen die van techniek houden. Ervaring is in sommige functies helemaal niet zo belangrijk. Je leert namelijk in de praktijk. Om voor onze opdrachtgevers het werk zo goed mogelijk op te leveren werken we met een team, voor én achter de schermen. Uitvoerend werk wordt gedaan door onze dare devils die met gemak een telecommast in klimmen. Op locatie is het project inclusief alle materialen nauwkeurig gepland door de werkvoorbereiding. Welke rol past jou het beste?

Jij zorgt voor supersnel streamen
Uitleggen wat wij doen als bedrijf is niet zo moeilijk. Wij connecten de wereld en zorgen er bijvoorbeeld voor dat je kunt videobellen en streamen. Supersnel en zonder hapering, dat is wat we allemaal willen als het om een verbinding gaat. Zonder dat je het merkt leggen wij de basis voor deze eigentijdse manier van communiceren.

Specialisten in telecom en elektrotechniek
Specialisten op het gebied van telecom en elektrotechniek, in het veld en op kantoor bij M4projects in Montfoort maken dat mogelijk. Je begrijpt dat we, zeker in deze tijd, ontzettend veel werk hebben. Opdrachtgevers vertrouwen op M4projects als het gaat om een betrouwbare dienstverlening met een constante kwaliteit en service. Daar werken we hard aan en daar zoeken we ook altijd goede mensen voor.

Met elkaar kwaliteit hoog houden
Werken bij M4projects moet leuk zijn. Als werkgever zien we dat we in deze tijd echt het verschil maken. Kom je bij ons werken dan is alles goed geregeld. Ook belonen we je met een heel mooi salaris en bieden we garantie op werk. Wat we daarvoor terugvragen is commitment, een stabiele samenwerking. Wij moeten op onze mensen kunnen vertrouwen, zodat wij als bedrijf met elkaar die kwaliteit richting elkaar en richting onze klanten hoog kunnen houden.

Met en zonder ervaring kun jij aan het werk
Wie de dag positief begint en zin heeft om te werken kan alles leren. Lijkt een baan bij M4projects jou een toffe uitdaging? Neem dan zeker contact met ons op. Ook als je denkt dat je misschien niet de juiste ervaring hebt, we spreken graag alle mogelijkheden met je door. Wie weet begin jij een nieuwe loopbaan in één van de belangrijkste sectoren van dit moment. Telecomtechniek geeft jouw toekomst een enorme boost, ook financieel.