Succesverhalen
share Delen

World Trade Fashion vindt een allround magazijnmedewerker via Montfoort Werkt!

World Trade Fashion heeft met succes een nieuwe Allround Magazijnmedewerker aangenomen. Deze veelzijdige rol omvat het controleren en registreren van inkomende goederen, het verzendklaar maken van goederen en zendingen, het verplaatsen, overzetten en sorteren van opgeslagen producten, en het invoeren van werkzaamheden in het systeem. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor een schone en veilige werkplek.

De functie staat open voor zowel parttime als fulltime medewerkers die georganiseerd zijn, zelfstandig kunnen werken en van aanpakken weten. Een goede fysieke en mentale gezondheid is ook belangrijk.

World Trade Fashion biedt een uitdagende, creatieve en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling binnen een jong en ambitieus team. De organisatie is dynamisch en informeel, met een inspirerende werkomgeving die veel verschillende disciplines onder één dak samenbrengt. De nieuwe medewerker kan rekenen op een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden​​.