Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe orderpicker vleesproductie voor Van Kooten Vleesgroothandel!

Van Kooten Vleesgroothandel B.V. heeft een nieuwe Order Picker voor de afdeling diepvries in dienst genomen. Deze belangrijke rol houdt in dat de medewerker verantwoordelijk is voor het verzamelen en klaarzetten van orders, variërend van enkele stukken tot complete pallets. De taken omvatten ook het labelen van artikelen, ompakken, palletkeuze, en het zorgen voor een overzichtelijke werkplek in de diepvriesafdeling.

Ervaring in order picking of logistiek en bekwaamheid met heftrucks waren gewenste kwalificaties, evenals teamwerk, oog voor veiligheid en kwaliteit, en interesse in het werken met computers en ERP-software.

Van Kooten biedt een dynamische werkomgeving in een snelgroeiend familiebedrijf, met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede werksfeer en biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een concurrerend salaris, vakantiedagen, vakantiegeld, een persoonlijke toeslag voor werken in de diepvries, een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, en een goede pensioenregeling​​.