Succesverhalen
share Delen

Hema vindt een teamleider weekend via Montfoort Werkt!

Hema Montfoort heeft een nieuwe Teamleider Weekend aangesteld via 'Uw Stad Werkt', een fantastische aanvulling op hun team. Deze teamleider heeft een verantwoordelijke en actieve rol. Ze beginnen de dag met een ochtendbespreking samen met de andere teamleiders en de filiaalmanager om de taken voor de dag door te spreken. Daarna volgt het leukste deel van de dag: klanten ontvangen en ervoor zorgen dat iedereen weet wat er moet gebeuren om de voortgang goed in de gaten te houden. 

De ideale kandidaat voor deze functie heeft MBO werk- en denkniveau, minimaal één jaar ervaring met het aansturen van een team, bij voorkeur in retail, supermarktbranche of horeca, en een aanstekelijke dosis enthousiasme. Ook wordt er verwacht dat de teamleider HR-gerelateerde zaken kan afhandelen en een winnaarsmentaliteit heeft in het team.

Hema biedt een prima salaris conform cao, reiskostenvergoeding, personeelskorting op de nieuwe collectie, en uitgebreide opleiding- en doorgroeimogelijkheden. De functie bij Hema Montfoort is niet alleen een uitdagende en leuke rol, maar biedt ook de kans op een glansrijke carrière binnen het bedrijf. Deze plaatsing benadrukt de effectiviteit van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van lokale bedrijven met geschikte kandidaten, wat bijdraagt aan de groei van de lokale gemeenschap en economie.