Succesverhalen
share Delen

Dumaco Montfoort vindt met succes een Sales Engineer!

Dumaco in Montfoort heeft een nieuwe Sales Engineer aangenomen via 'Uw Stad Werkt', een belangrijke aanvulling op hun team. Deze medewerker zal verantwoordelijk zijn voor het calculeren, opvragen van prijzen en uitbestedingen, en het opstellen en uitbrengen van offertes. De opvolging en het afsluiten van de orders behoren ook tot hun takenpakket. Deze rol vereist een commerciƫle instelling en goede communicatieve vaardigheden, omdat de Sales Engineer het aanspreekpunt is voor klanten.

De ideale kandidaat heeft MBO+ werk- en denkniveau en bij voorkeur enige jaren werkervaring met metaalbewerking in een commerciƫle functie. Kennis van Excel en een ERP-pakket (bij voorkeur Ridder IQ) is ook belangrijk.

Dumaco biedt een dynamische baan in een gedreven en prettig team, met afwisselend werk waarin de Sales Engineer echt het verschil kan maken. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zijn er ruime ontwikkelmogelijkheden en de kans om verantwoordelijkheid en uitdaging in het werk te ervaren.

Deze aanstelling toont de effectiviteit van 'Uw Stad Werkt' in het verbinden van lokale bedrijven met getalenteerde kandidaten, wat bijdraagt aan de groei van de lokale economie en gemeenschap.