Succesverhalen
share Delen

Montfoort Werkt ook succesvol voor Bomenwacht Nederland, een projectleider aangenomen!

Bomenwacht Nederland in Montfoort heeft een nieuwe Projectleider aangenomen via 'Uw Stad Werkt'. Deze functie is van groot belang voor het bedrijf, aangezien de projectleider verantwoordelijk is voor het efficiƫnt laten verlopen van projecten van opdracht tot oplevering en facturering. Dit houdt in dat de projectleider zorgt voor het eindresultaat van alle beheer- en beleidsprojecten, waarbij ze strategische en tactische doelstellingen van de organisatie vertalen naar hun eigen afdeling.

De ideale kandidaat heeft een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van openbare ruimte/bomen, en minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met leidinggevende kwaliteiten. Als teamleider coƶrdineert de projectleider de werkzaamheden van het team en is verantwoordelijk voor hun (persoonlijke) ontwikkeling.

Bomenwacht Nederland biedt opleidings- en trainingsmogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, uitdagende projecten, en een divers en gepassioneerd team. Daarnaast ontvangt de projectleider een aantrekkelijk salaris, een leaseauto, telefoon, laptop, en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Deze aanstelling benadrukt het succes van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van lokale bedrijven met geschikte kandidaten, wat bijdraagt aan de groei van de lokale economie en gemeenschap.