Succesverhalen
share Delen

Succes voor Van Kooten Vleesgroothandel met een administratief medewerker debiteurenbeheer m/v!

Van Kooten Vleesgroothandel B.V. in Montfoort heeft een nieuwe Administratief Medewerker Debiteurenbeheer aangenomen via 'Uw Stad Werkt'. Deze medewerker speelt een essentiële rol in het financiële team door de tijdige betaling door debiteuren te waarborgen. De taken omvatten dagelijks contact met debiteuren om betaalafspraken te maken, het vastleggen van deze afspraken in het systeem, en het nauwlettend in de gaten houden van deze afspraken en toezeggingen.

De ideale kandidaat voor deze functie is een vlot, gretig en hardwerkend persoon met een MBO opleidingsniveau, minimaal één jaar relevante werkervaring en goed cijfermatig inzicht. Ervaring met Microsoft Excel is vereist en ervaring met Unit4 en Reflex is een pre. Bovendien is de medewerker flexibel en servicegericht.

Van Kooten Vleesgroothandel B.V. biedt een dynamische en gezellige werkomgeving in een hardwerkend team. Deze plaatsing toont de waarde van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van lokale bedrijven met geschikte kandidaten, wat bijdraagt aan de versterking van de lokale gemeenschap en economie.