Succesverhalen
share Delen

Een nieuwe financieel medewerker voor Bomenwacht Nederland!

Bomenwacht Nederland in Montfoort heeft een nieuwe Financieel Medewerker aangenomen via 'Uw Stad Werkt'. Deze belangrijke positie binnen het bedrijf omvat het tijdig en correct verwerken van inkoopfacturen in AFAS, het duidelijk en netjes te woord staan van crediteuren, zowel via de mail als telefonisch, en het onder meer bezighouden met doorbelastingen en het opvragen van uittreksels bij de Kamer van Koophandel.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over een MBO werk-/denkniveau en heeft minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke financiële functie. Daarnaast heeft de medewerker ervaring met MS Office, met name Excel, en bij voorkeur ervaring met ERP-software van AFAS of bereidheid dit eigen te maken.

Bomenwacht Nederland biedt een werkplek in Linschoten in een gezellig team, met mogelijkheid tot flexibel in te delen werktijden en gedeeltelijk thuiswerken. Daarnaast ontvangt de medewerker een salaris tussen € 2.300,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring, een jaarcontract voor 20-24 uur per week met uitzicht op een vaste overeenkomst, een telefoon en laptop van de zaak, een reiskosten- en thuiswerkvergoeding, 30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband, en opleidings- en trainingsmogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze plaatsing illustreert de waarde van 'Uw Stad Werkt' in het samenbrengen van lokale bedrijven met geschikte kandidaten, wat de lokale economie en gemeenschap versterkt.