Vepo Cheese NV

verified Initiatiefnemer van Oudewater Werkt

share Delen

Over Vepo Cheese NV

Vepo Cheese is een oerhollands familiebedrijf, sinds 1920 zijn wij al actief in de kaasbranche. Kaas zit in ons DNA en de passie voor dit mooie product is onze drijfveer.

Na al bijna honderd jaar traditie, van vader op zoon, hebben wij ons toegelegd op het verpakken van kaas. Handelen in kaas is waar onze oorsprong ligt, maar met de veranderingen van de behoeften en consumptiegewoontes zijn ook wij mee veranderd.

Naast het traditionele stuk kaas in de koelkast waar men zelf een plakje van schaafde, ging men steeds meer gebruik maken van convenience producten: geraspte kaas, kaas in blokjes en plakken.

Deze trend zag men zowel bij de huishoudens als bij de professionele verbruikers in industrie, horeca en instellingen. Voor ons het moment om ons toe te leggen op het verpakken van kaas in allerlei vormen.

Uw gemak, ons vak! Vandaag zijn we uitgegroeid tot een sterk kaasbedrijf met twee moderne productielocaties en een eigen opslag- en distributiecentrum.

Efficiënt en innovatief, dat zijn onze speerpunten voor nu en in de toekomst, zodat u van onze mooie kaasproducten kan genieten. Meer weten? Bekijk dan onze website.

Op de hoogte blijven van de laatste vacatures?

Maak een job-alert aan