Vrijwilligers gezocht voor Duofiets avonturen!

SWOM

Hou jij van buiten zijn en het helpen van anderen? Heb je zin om een glimlach te toveren op het gezicht van mensen die wat extra ondersteuning nodig hebben? Dan is dit jouw kans om een verschil te maken!

  • Parttime
play_circle_filled

Wat ga je doen?

Als vrijwilliger bij ons team duofietsers help je onze deelnemers om van een veilige en plezierige fietstocht te genieten. Je zult niet alleen helpen met het trappen, maar ook met het bieden van gezelschap en het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Wat vragen wij?

We zijn op zoek naar energieke en toegewijde vrijwilligers die het leuk vinden om samen met anderen te fietsen. Je hoeft geen professioneel wielrenner te zijn, maar we vragen wel een liefde voor buitenactiviteiten en een hart voor het helpen van anderen. Ervaring is geen vereiste - we bieden training en ondersteuning!

Onze fietstochten vinden plaats in Montfoort en omgeving. Je kunt je beschikbaarheid opgeven op basis van jouw schema.

Wat bieden wij?

De SWOM Duofietsers zijn een enthousiast team vrijwilligers dat mensen met mobiliteitsuitdagingen de kans biedt om te genieten van het buitenleven door middel van onze duofiets. Onze missie is om inclusiviteit te bevorderen en vreugde te verspreiden door samen te gaan fietsen.

Wil je deel uitmaken van ons team en een glimlach op iemands gezicht toveren? Neem dan contact met Marianne White via het formulier op deze pagina en vertel ons waarom je graag vrijwilliger zou willen worden bij ons team. Sluit je aan bij ons in het verspreiden van geluk en avontuur op drie wielen!

Vragen over de vacature?

Neem contact op met Marianne White