Uitgelicht Nieuws
share Delen

WereldCafé FF Concreet

Op 21 en 22 maart 2024 vond in de Brabanthallen in Den Bosch het WereldCafé FF Concreet plaats, een bijeenkomst die draaide om de Sustainable Development Goals (SDG’s). Centraal stonden concrete oplossingen die de wereld van morgen beter, duurzamer en inclusiever maken.

Uw Stad Werkt was vereerd om een TED Talk te geven met als onderwerp "Vanaf morgen op de fiets naar je werk", waarbij we het duurzame en inclusieve karakter van ons kosteloze bedrijven- en vacatureplatform Den Bosch Werkt hebben belicht. Dit platform, een initiatief van EnexisRabobankJeroen Bosch ziekenhuis en PI Vught, staat symbool voor een duurzame toekomst en inclusieve arbeidsmarkt. We deelden de voordelen van lokaal werken en onze opvallende campagnes in samenwerking met de uitgaansgebieden Korte Putstraat en Karrenstraat.

Daarnaast kondigden we een mogelijke samenwerking aan met het lokale UWV team in Den Bosch. Met hun deelname zullen we ons gaan inzetten voor de implementatie van drie modules om ons vacatureplatform inclusiever te maken, waardoor het meer toegankelijk wordt voor anderstaligen, ongeschoolden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We kijken uit naar een vernieuwd platform dat nog meer mensen de kans biedt om hun droombaan te vinden. Wordt vervolgd!

Met dank aan onze contactpersonen binnen de betrokken organisaties: Jelte Sikkens (Enexis), Manon Taminiau en Anouk Horvers (JBZ), Jorn van Wijk (KW1C), Bart Bethlehem (PI), en Jeroen van der Harst (UWV).