Vrijwilligers kleine Tuinderij gezocht

Proeftuin van Linschoten

Proeftuin Linschoten is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen op de tuinderij in een gezellig team op een prachtige locatie.

  • schedule 0 - 40 u

Wat ga je doen?

Op de tuinderij is er het hele jaar rond genoeg te doen. Er is voor iedereen altijd wel een passend klusje: zaaien, planten, oogsten, wieden, compost rijden, water geven of de groentepakketten klaarmaken.

De tuinders zijn op doordeweekse dagen aanwezig en we starten de dag het liefst gezamenlijk met de vrijwilligers om 09:00 uur of 13:00 uur. Als een andere tijd je beter past, dan horen we dat graag. Na een korte uitleg van de tuinders gaat iedereen zelfstandig of in kleine groepjes aan de slag. Tussendoor houden we pauze met elkaar en is er koffie, thee en wat lekkers.
Wil je een vaste dag in de week komen? Hartstikke fijn, zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we op je rekenen. We vinden het leuk om onze werkwijze en kennis met jullie te delen en vinden het fijn als vrijwilligers op den duur ook zelfstandig te werk kunnen gaan. Mocht je liever vrijblijvend helpen, dan ben je ook van harte welkom.

Wat vragen wij?

Heb je zin om samen in de tuinderij aan de slag te gaan? Iedereen is welkom! Je hebt geen ervaring of kennis van tuinieren nodig, mag uiteraard wel. We leggen alles uit en vinden het leuk om onze kennis over ecologisch tuinieren te delen.

Wat bieden wij?

Rust, ruimte, natuur, gezelligheid, kennis over ecologisch tuinieren, koffie/thee.