Chauffeur

SWOM

verified Initiatiefnemer van Montfoort Werkt

share Delen

Ben jij iemand die graag een glimlach op het gezicht van anderen tovert? Heb je een paar vrije uurtjes per week over? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Parttime
play_circle_filled

Wat ga je doen?

  • Word een vrijwillige chauffeur en breng een glimlach op het gezicht van ouderen.
  • Deel deze oproep met vrienden, familie en collega's die mogelijk geïnteresseerd zijn.
  • Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

Wat vragen wij?

We zoeken vriendelijke en betrouwbare chauffeurs die ouderen willen helpen door hen naar afspraken, boodschappen of sociale activiteiten te vervoeren. Of je nu een paar uurtjes per week beschikbaar hebt of een vaste dag wilt vrijmaken, jouw inzet maakt een wereld van verschil voor deze kwetsbare groep.

Wat bieden wij?

  • Een zinvolle manier om iets terug te doen voor de gemeenschap.
  • Flexibele uren die passen bij jouw schema.
  • De kans om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle connecties te maken.
  • Waardering en dankbaarheid van de ouderen die je ondersteunt.

Maak vandaag nog een verschil in het leven van ouderen en word onze nieuwe held achter het stuur! Neem contact met ons op om je aan te melden als vrijwillige chauffeur of voor meer informatie over onze missie. Samen kunnen we ouderen helpen om actief en verbonden te blijven.

SWOM vindt dat iedereen in staat moet zijn deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Wij willen daarom creatief inspelen op de lokale behoeften aan sociale ondersteuning, waarbij we de inwoners van de gemeente Montfoort willen helpen in hun (woon)omgeving. Ons motto is ‘Laat iedereen meedoen’, omdat wij uitgaan van de eigen kracht van de inwoners van Montfoort en Linschoten. Met dat uitgangspunt zorgen onze medewerkers en vrijwilligers dagelijks voor dienstverlening die tijdig en op maat geleverd wordt. Daarmee leveren wij een belangrijk aandeel in het totale aanbod aan wonen, welzijn en zorg in Montfoort en Linschoten.