Stage MBO

Van den Pol Elektrotechniek

verified Initiatiefnemer van Oudewater Werkt

share Delen

Van den Pol Elektrotechniek is op zoek naar een Stage MBO!

  • Fulltime
  • BOL (stage)
play_circle_filled

Wat ga je doen?

Volg je een MBO-opleiding Elektrotechniek en zoek je een gave stage? Woon je in de regio Nieuwegein, Woerden, Gouda, Montfoort, De Meern of Amersfoort? Doe dan praktijkervaring op bij Van den Pol Elektrotechniek. Elk jaar lopen gemiddeld zo’n dertig jongeren stage op onze vestigingen in Montfoort of Amersfoort. Op basis van je voorkeuren en de beschikbaarheid zoeken we in overleg een plek op een van de afdelingen binnen Van den Pol, op een bouwplaats of op kantoor.

Tijdens de stage word je begeleid door ervaren collega’s. Je merkt hoe het in een echt bedrijf gaat en bent onderdeel van het team. Zo leer je in de praktijk toepassen wat je op school hebt geleerd. Daardoor gaat de theorie pas echt leven! Je doet tijdens de stage waardevolle werkervaring op en krijgt nog veel meer inhoudelijke kennis.

Wat vragen wij?

Volg je een MBO-opleiding Elektrotechniek en zoek je een gave stage en woon je in de regio Nieuwegein, Woerden, Gouda, Montfoort, De Meern of Amersfoort?

Wat bieden wij?

De ervaringen tijdens je stage helpen later bij de keuze voor de richting waarin je verder leert of een baan gaat zoeken. Misschien vind je die job straks wel binnen Van den Pol? Als groot en kerngezond bedrijf met 250 medewerkers is hier volop ruimte om door te groeien. Wij investeren veel in de ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers.