BBL-leertraject

Velegro

verified Initiatiefnemer van Oudewater Werkt

share Delen

Ben jij geïnteresseerd in techniek en heb je een goede dosis gezond verstand? Dan maken we graag een vakman van jou!

  • Fulltime
  • BBL (leerbaan)
play_circle_filled

Wat ga je doen?

Tijdens een BBL-leertraject ga je veel aan het werk en ben je af en toe op school. Je leert het vak door te doen! Vanuit Velegro hebben wij contact met de docenten en nemen we iedere BBL-leerling bij de hand. We monitoren de voortgang van de studie nauwgezet. Samen zorgen we voor een snelle doorloop naar het behalen van niveau 4, zodat jij je opleiding succesvol kunt afronden.

Zo ben jij sneller vakman en kun je sneller doorgroeien naar een zelfstandig monteur met een eigen auto, eigen klussen en bijpassend loon. 

Wat vragen wij?

Je bent geïnteresseerd in techniek en je hebt een goede dosis gezond verstand?

Wat bieden wij?

Als SSB-erkend leerbedrijf hebben wij veel mogelijkheden om jonge techneuten kennis te laten maken met het vak. Binnen Velegro bieden we dan ook verschillende BBL-trajecten aan, waarbij de nadruk altijd ligt op de persoonlijke en intensieve begeleiding van onze eigen opleidingscoördinator.

Daarnaast bieden onze veelzijdige projecten een enorm goede basis om te kunnen groeien als volwaardig en multi inzetbare elektricien. Onze leermeesters leren je in de praktijk graag dit mooie en veelzijdige vak waar enorm veel toekomst in zit!

Door de betrokken medewerkers, platte organisatie en de nodige dosis humor, gebeurt dit met een lach op je gezicht in een vertrouwde en inspirerende omgeving.