Marketing stagiair

COMMIT Healthclub

COMMIT Healthclub is op zoek naar een Marketing stagiair!

  • schedule 0 - 40 u
  • school BOL (stage)

Wat ga je doen?

Bij COMMIT Health Clubs in Utrecht is er momenteel ruimte voor een energieke, enthousiaste en vooral leergierige stagiair op de Marketing afdeling. Niet zo’n stage waar je er een beetje bijhangt, maar een stage waar je zelf mee kunt bouwen aan onze EN jouw groei! Je gaat dus concreet aan de slag om ons merk op de kaart te zetten in Nederland. Binnen een jong en gedreven team krijg je de kans om te shinen, verantwoordelijkheid te pakken en een bijdrage te leveren waar je yessss tegen zegt!

Je werkzaamheden zijn vooral gericht op onze branding, zowel online als offline. Je werkt samen in een Marketing team van drie personen waar jij alle ruimte hebt om je input te geven, maar ook om ondersteuning te vragen waar nodig. Er is geen dag hetzelfde bij COMMIT Health Clubs, dus waar je de ene dag bezig bent om onze social media posts te ontwerpen en plaatsen, ben je de volgende dag hard aan de slag om een campagne of event voor onze leden op te zetten. Klantonderzoek pak je net zo makkelijk mee als een blog schrijven, piece of cake!

Wat vragen wij?

We zoeken een stagiair die passie heeft voor sporten, leefstijl en vitaliteit en gelooft in onze missie om samen Nederland gezond te maken. Je gaat deadlines niet uit de weg en durft zelfstandig projecten aan te pakken. Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 24u per week en beschikt over een goede dosis energie en gedrevenheid…we heten niet voor niets COMMIT Health Clubs !

Wat bieden wij?

  • werken in een leuk jong team in Utrecht
  • enorm veel begeleiding en ondersteuning, maar ook verantwoordelijkheid
  • gratis sporten in onze health clubs gedurende je stageperiode
  • bij geschiktheid van beide kanten uitzicht op een permanente functie