Social Media Marketing en Communicatie

ISS Facility Services

Ben jij op zoek naar een social media stage bij een veelzijdige internationale organisatie waarin mensen centraal staan? En wil je ons helpen om ons merk nog socialer te maken? Bij ons kun je als volwaardig lid van het team stage lopen op onze afdeling marketing en communicatie.

  • Fulltime
  • BOL (stage)

Wat ga je doen?

Als social media stagiair is het aan jou om , in samenwerking met het Marketing & Communicatie team en onze afdeling People & Culture ons merk goed neer te zetten op alle social kanalen. Jij gaat er voor zorgen dat ISS een aantrekkelijk (werkgevers)merk is en door nog meer mensen op social wordt gevonden. Je gaat onze Facebook-site verder ontwikkelen en onze Instagram-pagina’s verder opzetten. Verder lever je een belangrijke bijdrage aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Dat betekent dat je ook kritisch mag kijken naar de huidige content. Met jouw creativiteit breng jij ons merk to the next level.

Wat vragen wij?

Je bent ondernemend, initiatiefrijk, creatief en gestructureerd. Daarnaast ben je een social minded persoon. Je leeft op social media. Je houdt er van, bent er veel mee bezig en je mist niets. Je hebt basiskennis van Adobe-programma’s en wil daarin graag verbeteren. Maar het belangrijkste is dat je flexibel bent en goed kan samenwerken. Wij zien graag lef en doorzettingsvermogen van jou en je bent een organisatietalent!

  • Een hbo-studie volgt die gericht is op Marketing en Communicatie (hbo Communicatie, Media & Informatie, Communicatie & Multimedia Design). Een HR-opleiding is ook eventueel mogelijk;
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden, vooral schriftelijk en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Affiniteit met en/of werkervaring in de facilitaire branche is mooi meegenomen;
  • Minimaal 3 maanden aaneengesloten beschikbaar bent vanaf september 2022 of februari 2023.

Wat bieden wij?

Je gaat werken bij een TopEmployer en bieden je een leuke en leerzame topstage.

Je werkt in een klein gezellig, creatief team met ervaren marketing- en communicatieprofessionals. Je kunt bij ons volledig meedraaien in alle activiteiten en producties. We zetten je dus niet aan een bureau in een hoekje, want je bent onderdeel van de afdeling, de kantoortuin (in De Meern) en de organisatie. Een afdeling waar hard wordt gewerkt en hard wordt gelachen. “Delivering high quality smiles” is ons motto.

  • Je ontvangt een stagevergoeding van 350,- euro per maand (o.b.v40 uur per week);
  • Een vaste stagebegeleider op je werkplek;
  • Je werkt in een team van enthousiaste en ondernemende professionals met een informele en collegiale sfeer. Je leert veel, omdat je meedraait en wordt gezien als een volwaardige collega.