Sales stagiair

Anafora Parkrestaurant

Anafora Parkrestaurant is op zoek naar een Sales stagiair

  • Fulltime
  • HBO/WO

Wat ga je doen?

Als stagiaire Sales ondersteun je de Sales afdeling. Je ondersteunt bij het verwerken van de mail; het bijhouden van onze platformen en het klantcontact. Bij het contact met gasten vertel je hen over de mogelijkheden binnen Anafora.  

Wat vragen wij?

Jouw passie voor Sales is het belangrijkst. Je bent ambitieus, nieuwsgierig, proactief en een echte teamplayer. Daarnaast zie je commerciële kansen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent klant- en resultaatgericht en je wilt altijd het beste voor de gast. De beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist. Het beheersen van de Engelse taal is heel fijn, maar niet verplicht. Als laatste hopen we dat je een enthousiast persoon bent die niet kan wachten om ons team te komen versterken. 

Wat bieden wij?

Anafora staat voor ‘samen iets vieren’. Wij vinden de sfeer en saamhorigheid binnen het team dan ook heel belangrijk. Het team is jong en dynamisch en daarbij zijn we erg flexibel. We bieden een uitdagende stage in een groeiend evenementen- en horecabedrijf. Er zijn binnen Anafora vele doorgroeimogelijkheden en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij genoeg tijd en ruimte om zowel aan je eigen opdrachten te werken als aan onze projecten. Uiteraard staat er een mooie stagevergoeding tegenover al jouw werkzaamheden.