Stagiair Marketing & Communicatie

Dutch FilmWorks

Ben jij een enthousiaste, gedreven HBO-student met een passie voor film en ambities in het marketing & communicatie-vak? Dutch FilmWorks zoekt een stagiair ter versterking van het Marketing & Communicatie team. We zijn Nederlands grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Costa!!, Luizenmoeder – De Film, Hitman’s Wife’s Bodyguard, Soof, Hotel Sinestra, de serie Undercover en heel veel andere titels.

  • Full-time
  • BOL (stage)

Wat ga je doen?

Je assisteert bij de promotie van filmreleases. Je bedenkt bijvoorbeeld leuke winacties met merken en media, met bioscooptickets, premièrekaarten en goodies. Je schrijft teksten voor magazines en nieuwsbrieven en denkt mee over de social media campagnes. Je helpt bij de organisatie van evenementen zoals persdagen, testvoorstellingen en premières. Je zorgt ervoor dat onze films online foutloos worden aangekondigd door partners. Je speurt de media af naar alle interviews en recensies over onze titels. Je onderzoekt welke nieuwe kanalen en influencers interessant zijn voor de promotie van onze films en welke BN’ers niet mogen ontbreken op de rode loper.

Wat vragen wij?

Je bent enthousiast, sociaal, creatief en een echte aanpakker. Social media heeft geen geheimen voor je. Je hebt een vlotte, foutloze pen en pakt gemakkelijk de telefoon om afspraken te maken. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ca. vijf maanden beschikbaar om vier dagen per week mee te werken.

Wat bieden wij?

Vanaf september 2023 een veelzijdige stage in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 28 collega's en een informele sfeer. Een stagevergoeding van €300 (bruto) per maand op basis van een 40-urige werkweek.