Marketing & Communicatie Stagiair

Anafora Parkrestaurant

Anafora Parkrestaurant is op zoek naar een Marketing & Communicatie Stagiair

  • Fulltime
  • BOL (stage)

Wat ga je doen?

Als stagiaire Marketing & Communicatie wordt jouw creativiteit erg gewaardeerd, deze mag je namelijk inzetten om onze sociale media kanalen en onze website te voorzien van originele berichten en foto’s met als doel het verhogen en behouden van volgers. Daarnaast de websitebezoekers te verhogen om daarmee ook meer kwalitatieve conversie te behalen. Jij kunt je inleven in onze doelgroep en bepaalt met welke content hun interesse gewekt wordt. Je denkt mee over een strategisch en uitvoerend contentplan waarbij je rekening houdt met data-uitkomsten. Anafora is een evenementen- en horecabedrijf. Ervaring en/of kennis van de horeca voor het plaatsen van de content is heel fijn, maar niet vereist.  

Wat vragen wij?

Jouw passie voor Marketing is het belangrijkst. Je bent ambitieus, nieuwsgierig, proactief en hebt oog voor detail. daarnaast zie je commerciële kansen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Als je goed bent in het creëren van video content scoor je extra punten. De beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist. Het beheersen van de Engelse taal is heel fijn, maar niet verplicht. Als laatste hopen we dat je een enthousiast persoon bent die niet kan wachten om ons team te komen versterken. 

Wat bieden wij?

Anafora staat voor ‘samen iets vieren’. Wij vinden de sfeer en saamhorigheid binnen het team dan ook heel belangrijk. Het team is jong en dynamisch en daarbij zijn we erg flexibel. We bieden een uitdagende stage in een groeiend evenementen- en horecabedrijf. Er zijn binnen Anafora vele doorgroeimogelijkheden en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij genoeg tijd en ruimte om zowel aan je eigen opdrachten te werken als aan onze projecten. Uiteraard staat er een mooie stagevergoeding tegenover al jouw werkzaamheden.